Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Huoltoyrittäjiä

Pellon Group Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy teknologiaa sekä niihin liittyviä palveluita kotieläintiloille. Päätoimipaikkamme on Ylihärmässä, lisäksi meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa. Kasvava osuus kotimaan tuotannostamme toimitetaan vientiin.

 

Haemme kehittyvään huoltotoimintaamme


HUOLTOYRITTÄJIÄ

Satakunnan, Pirkanmaan ja Kalajokilaakson alueille. Sekä muille alueille Suomessa.


Arvostamme maatalouden tuntemusta. Lisäksi jos sinua kiinnostaa karjatalouskoneiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt saatatte olla hakemamme toimija.

Koneautomaation ja elektroniikan perustiedot sekä englannin kielen perusteet antavat hyvän pohjan työtehtäviin. Työ soveltuu erinomaisesti jo ennestään yritystoimintaa harjoittavalle.


Tarjoamme Sinulle perusasiakaspohjan sekä uusia asennuskohteita. Sopimusyrittäjänä huollat ja asennat eläintiloilla tarvittavia laitteita ja kalusteita.


Lisätietoja tehtävästä antaa huolto- ja jälkimarkkinointipäällikkö Harri Kankaanpää 040-5410606. Voit tulla myös tutustumaan toimintaamme KoneAgria-näyttelyssä osastolla D120.
Pyydämme lähettämään hakemukset 29.10.2021 mennessä osoitteella harri.kankaanpaa@pellon.fi. Hakemukseen otsikoksi ”Huoltoyrittäjä”.

 

 

Sulje sivuvalikko