Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Tänään

Pellon konserni tänään

Pellon konserni elää voimakasta kasvuvaihetta. Liikevaihto kasvaa kaikilla merkittävillä markkina-alueilla, kaikilla liiketoiminta-alueilla ja kaikissa tuoteryhmissä.

 

Liiketoiminta-alueet:

Karjatalous
Pellon Groupilla on laaja tuotevalikoima maidon ja lihan tuotantoon. Toimitukset voivat olla yksittäisestä tuotteesta aina automaattinavettakokonaisuuteen asti sisältäen suunnittelun, rakennuksen ja kalusteet sekä ruokinta-, lypsy-, lannanpoisto- ja ilmastointiautomaation.

 

Sikatalous
Pellon Group on sikala-automaation pioneeriyritys. Pitkän kokemuksen ja modulaarisen tuotteiston ansiosta Pellon Group voi toimittaa kaikenkokoisia sikalakokonaisuuksia, joissa tuotantoprosessin ylläpidon automatisointi on maailman huippuluokkaa, sisältäen ruokinta- ja ilmanvaihto sekä lämpöpumpputekniikkaan pohjautuvan viilennys- ja lämmönsiirtojärjestelmän.

 

Hevostalous
Pellon Groupin ja sen tytäryhtiön Ydre-Grinden Ab:n toimittamia hevostallikokonaisuuksia on kaikissa Pohjoismaissa. Hevostuotteisto on monipuolinen käsittäen tallit karsinoineen ja laitteineen sekä maneesit.

 

Konserniyhtiöt

Pellon Group Oy,
Hallinto, tuotekehitys, valmistus, myynti, huolto

 

Ydre-Grinden Ab, Ruotsi:
Tuotekehitys, valmistus, myynti, huolto.

 

Pellon GmbH, Saksa:
Myynti, huolto

 

Pellon Sp.zo.o., Puola:
Myynti, huolto.

 

Datatech Oy, Suomi:
Tuottaa ohjelmistoja maatiloille ja yrityksille.

 

Tekno-Säästö Oy, Suomi:
Erikoistunut maitotalous-pesuaineisiin.

 

Kiina: Edustusto.

 

Pellon konsernilla on oma myynti- ja huoltoverkosto Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa. Lukuisissa muissa maissa myynnistä ja huollosta vastaa kasvava jälleenmyyjäverkosto.

Sulje sivuvalikko