Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Tänään

Pellon konserni tänään

Pellon konserni elää voimakasta kasvuvaihetta. Liikevaihto kasvaa kaikilla merkittävillä markkina-alueilla, kaikilla liiketoiminta-alueilla ja kaikissa tuoteryhmissä.

 

Liiketoiminta-alueet:

Karjatalous
Pellon Groupilla on laaja tuotevalikoima maidon ja lihan tuotantoon. Toimitukset voivat olla yksittäisestä tuotteesta aina automaattinavettakokonaisuuteen asti sisältäen suunnittelun, rakennuksen ja kalusteet sekä ruokinta-, lypsy-, lannanpoisto- ja ilmastointiautomaation.

 

Sikatalous
Pellon Group on sikala-automaation pioneeriyritys. Pitkän kokemuksen ja modulaarisen tuotteiston ansiosta Pellon Group voi toimittaa kaikenkokoisia sikalakokonaisuuksia, joissa tuotantoprosessin ylläpidon automatisointi on maailman huippuluokkaa, sisältäen ruokinta- ja ilmanvaihto sekä lämpöpumpputekniikkaan pohjautuvan viilennys- ja lämmönsiirtojärjestelmän.

 

Hevostalous
Pellon Groupin ja sen tytäryhtiön Ydre-Grinden Ab:n toimittamia hevostallikokonaisuuksia on kaikissa Pohjoismaissa. Hevostuotteisto on monipuolinen käsittäen tallit karsinoineen ja laitteineen sekä maneesit.

 

Konserniyhtiöt

Pellon Group Oy,
Hallinto, tuotekehitys, valmistus, myynti, huolto

 

Ydre-Grinden Ab, Ruotsi:
Tuotekehitys, valmistus, myynti, huolto.

 

Pellon GmbH, Saksa:
Myynti, huolto

 

Pellon Sp.zo.o., Puola:
Myynti, huolto.

 

Datatech Oy, Suomi:
Tuottaa ohjelmistoja maatiloille ja yrityksille.

 

Tekno-Säästö Oy, Suomi:
Erikoistunut maitotalous-pesuaineisiin.

 

Kiina: Edustusto.

 

Pellon konsernilla on oma myynti- ja huoltoverkosto Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa. Lukuisissa muissa maissa myynnistä ja huollosta vastaa kasvava jälleenmyyjäverkosto.

Sulje sivuvalikko