Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Yritys

Pellon konserni

Pellon konserni tarjoaa kokonaisratkaisuja maidon sekä sian- ja naudanlihan tuotantoon. Ratkaisut parantavat tilan tuottavuutta ja eläinten hyvinvointia.

 

Pellon konsernilla on takanaan yli kuusikymmentä vuotta Pohjoismaista teollisuushistoriaa. Tänä aikana Pellon Group on saavuttanut paikkansa alan johtavien yritysten joukossa. Pellon Group on oman alansa teknologiajohtaja, mikä on tulosta pitkäaikaisesta ja jatkuvasta yhteistyöstä lukuisien yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt tuoteperhe, joka tarjoaa joustavan, kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin perustuvan kokonaisratkaisun.

 

Pellon Groupilla on laaja tuotteisto, josta merkittävin osa perustuu omaan tuotekehitykseen ja omaan valmistuksen, mutta sisältää myös alansa parhaiden yhteistyökumppaneiden valmistamia, erikoisosaamiseen perustuvia tuotteita. Laajan, modulaarisen tuotteiston avulla Pellon Groupilla on kyky toimittaa kaiken kokoisia ja pitkälle automatisoituja navetta- ja sikalakokonaisuuksia.

 

 

Pellon Groupin toimintatapana on perehtyä asiakkaiden tavoitteisiin ja toimittaa heille juuri heidän tavoitteisiinsa parhaiten sopivat teknologiat ja ratkaisut. Tuotantoautomaation pioneeriyrityksenä, jolla on laaja tuotteisto ja kyky yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella parhaiten tarkoitukseen sopiva tuotantoratkaisu, Pellon Group voi antaa asiakkaan tavoitteiden ratkaista lopputuloksen.

 

Pellon Group on maatalousyrittäjän yhteistyökumppani, jolle onnistuneet toimitusprojektit, hyvä huolto ja sen saatavuus sekä tuotannon kehittäminen yhteistyössä asiakkaan kanssa on kunnia-asia. Oman takuunsa toiminnan laadusta antaa Lloyd's ISO 9001:2000 sertifioitu laatujärjestelmä.

Sulje sivuvalikko