Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Sopimusvalmistus

PELLON SOPIMUSVALMISTUS
Härmänmaalla on totuttu siihen että se pidetään mitä luvataan. Pellon sopimusvalmistuksessa tai alihankinnassa voit luottaa siihen, että tuotteesi kehittyy valmistettavuuden osalta jatkossakin. Lisäksi oma myyntiverkosto ja huolto tukevat syvemmänkin yhteistyön muodostumista.

TUOTANTO
Pellon tuotanto sisältää kaikki konepajavalmistuksessa tarvittavat prosessit komponenttien valmistuksesta kokonaistuotetoimituksiin. Oma osavalmistus, koneistus, robotisoitu hitsaamo, pintakäsittely ja kokoonpano mahdollistavat tuotteesi valmistumisen saman katon alta ilman ylimääräisiä kate- ja logistiikkakuluja. Olemme tehokas ja kilpailukykyinen yrityskumppani.


TUOTEKEHITYS
Pellon tuotekehityksen 3D- ja ohjelmistosuunnittelu jalostaa tuotteesi valmistusprosessia entistäkin kustannustehokkaammaksi. Pellon oma protovalmistus toteuttaa myös uusien tuotteiden suunnittelun, nollasarjat ja protokappaleet.


ASENNUS JA HUOLTOPALVELUT
Kymmenet Pellon sopimushuoltajat takaavat luotettavat kokonaistoimitukset ja huoltopalvelut. Koko maan kattavalla sopimushuoltajien verkostolla on päivystys vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

 

 


Lisätietoja:

Risto Keskinen
puh. 0500 367 799

 

Vesa Takala
puh. 0400 369 331

e-mail: etunimi.sukunimi@pellon.fi

Sulje sivuvalikko