Service Försäljning Reservdelar
Pellon

Module Pro FD S-Ripper

Module Pro FD - påfyllningsbord
Nya Module Pro modellerna omfattar storleksklasserna 17-27 kubik. Borden är från 6,25 till 10 meter långa. Module Pro är enklare än sin föregångare och har längre livslängd.
 
På samma sätt som i de större Module HD modellerna har bottentransportören förzinkad rullkedja som är skyddad i en sluten kanal. Till rullkedjans goda egenskaper hör också att den kan backas utan begräsningar varför bordet när som helst kan fyllas till 100 %. Bottentransportörens skrapor rör sig på återvunnen glidplast. Nya påfyllningsbordets bottenstransportör har förverkligats med två kedjor i stället för fyra som tidigare. Genom lösningen med två kedjor försäkrar vi oss om att kedjan belastas jämnt och funktionen är pålitligare.
 
Tack vare påfyllningsbordets slutna bottenkonstruktion är det lättare att hålla foderköket rent då vatten och pressvätska kan styras kontrollerat till en plats i foderköket.

 

Pellon S-Ripper rivare

Rivare med Y-knivar fungerar bäst vid utportionering av silofoder och till exempel komponenter i tilläggsfoder liksom vid utportionering av bondbönor.

S-ripper fungerar mycket bra med majsfoder och den lastar noggrant ur komponenter med strålängd under 200 mm.

 

Pellon G-Pro 2 styrsystemet förbättrar jämn utportionering i rivaren genom att justera hastigheten för bottentransportören i påfyllningsbordet enligt

belastningen på rivaren.

 

 

S-Ripper 750                                S-Ripper 1000

 

Tekniska data
Pellon Module Pro FD
Styrning Pellon G-Pro2
Volym 27 m³ 20 m³ 16,9 m³
Längd 10000 mm 7500 mm 6250 mm
Bredd / Lastning 2790 / 2135 mm

 

 

Tekniska data
S-Ripper
Effekt 4 kW
Antal knivar 168 st.
Trummans diameter 425 mm
Sulje sivuvalikko