Service Försäljning Reservdelar
Pellon

Legotillverkning

PELLON LEGOTILLVERKNING

I Härmä är vi vana vid att hålla det vi lovar. I Pellon legotillverkning eller entreprenader kan du lita på att vi fortsätter utveckla din produkt. Dessutom främjar vårt eget försäljningsnät och vår egen service också bildandet av djupare samarbete.

 

PRODUKTION

Pellon produktion innehåller alla processer som behövs vid tillverkning i mekanisk verkstad från tillverkning av komponenter till leverans av produkthelheter. I vår egen komponenttillverkning, bearbetning, robotiserade svetsverkstad, ytbehandling och montering kan vi tillverka din produkt under samma tak utan extra kostnader för täckning och logistik. Vi är en effektiv och konkurrenskraftig företagspartner.

 

PRODUKTUTVECKLING

Pellon produktutvecklingens 3D- och programplanering förädlar din produkts tillverkningsprocess så att den blir mer kostnadseffektiv än tidigare. Pellons egen prototypstillverkning genomför även planering av nya produkter, provserier och protostycken.

 

MONTERING OCH UNDERHÅLLSTJÄNSTER

Pellon har tiotals servicemän som arbetar enligt avtal och garanterar tillförlitliga totalleveranser och underhållstjänster. Vårt nätverk av servicemän omfattar hela landet och vi har jour dygnet runt alla dagar i året.

 

 


Mer info:

Risto Keskinen
tel. 0500 367 799

 

Vesa Takala
tel. 0400 369 331

 

e-mail:

förnamn.efternam@pellon.fi


Sulje sivuvalikko