Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Module Pro FD Twin Ripper

Module Pro FD -täyttöpöytä

Uusi Module Pro -mallisto kattaa kokoluokan 17–27 m3. Pöytien pituudet 6,25 – 10 m. Module Pro on edeltäjäänsä yksinkertaisempi ja sen käyttöikä on pidempi.

Isomman Module Pro HD malliston tapaan pohjakuljettimen ketju on sinkittyä rullaketjua, joka on suojassa suljetussa ketjukanavassa. Rullaketjun hyviin ominaisuuksiin kuuluu sekin, että sitä voi peruuttaa rajattomasti, joten pöydän 100%:nen täyttö voidaan tehdä milloin tahansa. Pohjakuljettimen kolat kulkevat kierrätysmuovista tehtyjen liukujen päällä. Uuden täyttöpöydän pohjakuljetin on toteutettu kahdella ketjulla entisen neljän sijaan. Kahden ketjun ratkaisulla varmistetaan, että ketju kuormittuu tasaisesti ja toiminta on luotettavampi. 

Rehustamon puhtaanapitoa helpottaa täyttöpöydän suljettu pohjarakenne, jolloin vesi ja puristeneste voidaan ohjata hallitusti yhteen kohtaan rehustamoa.

 

Pellon Twin Ripper HD -repijä

Isorumpuinen ja Y-teritetty repijä toimii tehokkaasti kaikilla siilorehuilla ja myös puolitetuilla paaleilla. Repijärummuissa on omat taajuusmuuttajaohjatut suoravetoiset moottorit.

 

Pellon G-Pro2 ohjaus säätää repijän annostelua täyttöpöydän pohjakuljettimen nopeutta muuttamalla molempien rumpujen kuormituksen mukaan.

 

Twin Ripper HD on repijöistämme paras kaikkiin käyttötarkoituksiin.

 

 

 

Twin Ripper 750                    Twin Ripper 1000

 

Tekniset tiedot
Pellon Module Pro FD
Ohjaus Pellon G-Pro2
Tilavuus 16,9 m³ 20 m³ 27 m³
Pituus 6250 mm 7500 mm 10000 mm
Leveys / Lastaus 2830 / 2135 mm

 

 

Tekniset tiedot
 Twin Ripper HD
Moottoriteho 4 kW + 4 kW
Terien lukumäärä 168 kpl
Rummun halkaisija 650 mm
Sulje sivuvalikko