Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Module Pro FD S-Ripper

Module Pro FD -täyttöpöytä

Uusi Module Pro -mallisto kattaa kokoluokan 17–27 m3. Pöytien pituudet 6,25 – 10 m. Module Pro on edeltäjäänsä yksinkertaisempi ja sen käyttöikä on pidempi.

Isomman Module Pro HD malliston tapaan pohjakuljettimen ketju on sinkittyä rullaketjua, joka on suojassa suljetussa ketjukanavassa. Rullaketjun hyviin ominaisuuksiin kuuluu sekin, että sitä voi peruuttaa rajattomasti, joten pöydän 100%:nen täyttö voidaan tehdä milloin tahansa. Pohjakuljettimen kolat kulkevat kierrätysmuovista tehtyjen liukujen päällä. Uuden täyttöpöydän pohjakuljetin on toteutettu kahdella ketjulla entisen neljän sijaan. Kahden ketjun ratkaisulla varmistetaan, että ketju kuormittuu tasaisesti ja toiminta on luotettavampi. 

Rehustamon puhtaanapitoa helpottaa täyttöpöydän suljettu pohjarakenne, jolloin vesi ja puristeneste voidaan ohjata hallitusti yhteen kohtaan rehustamoa.

 

Pellon S-Ripper repijä

Y-teritetty repijä toimii parhaiten siilorehun ja esimerkiksi lisäkomponenttien kuten härkäpavun annostelussa. S-ripper toimii erittäin hyvin maissirehulla ja se purkaa alle 200 mm korrenpituudella olevat komponentit tarkasti.

 

Pellon G-Pro2 ohjaus parantaa repijän tasaista annostelua säätämällä täyttöpöydän pohjakuljettimen nopeutta repijän kuormituksen mukaan.

 


 

 

S-Ripper 750                        S-Ripper 1000

 

Tekniset tiedot
Pellon Module Pro FD
Ohjaus Pellon G-Pro2
Tilavuus 27 m³ 20 m³ 16,9 m³
Pituus 10000 mm 7500 mm 6250 mm
Leveys / Lastaus 2790 / 2135 mm

 

 

Tekniset tiedot
S-Ripper
Moottoriteho 4 kW
Terien lukumäärä 168 kpl
Rummun halkaisija 425 mm
Sulje sivuvalikko