Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Ruokintakioskilla tai lypsyasemaruokintana

Ruokintakioski

RDS Futureline lypsyrobottijärjestelmän Saturnus- tuotannonhallintaohjelma ohjaa robotin lisäksi SAC-rehukioskeja sekä ohjausportteja (2- ja 3-tie). Rehuannostelu erilliskioskeissa saadaan Saturnus hallintaohjelmalla sovitettua RDS Futureline-boxin lypsyluparytmiä tukevaksi. Näin ns. vapaakierto toimii lypsyryhmässä optimoidusti ja lehmien hakutarve lypsylle minimoituu. Erillistä porttiohjausta tarvitaan tällöin vain ruokinta- sekä hoitoryhmien ohjaukseen.

 

 

 

Pellon takaportilliset ruokinta-kioskikalusteet antavat ruokarauhan kaikille eläimille. Tutkimusten mukaan (MTT Minkiö) 95% eläimistä tulee häirityksi rehuasemassa, jos käytössä ei ole takaporttia

  • Takaportilliset
  • Vakiona 2-rehulle
  • Lehmäkohtaisen maitomäärän tunnistus ja rehunjakojen säätö (Saturnus)
  • Ohjelma huomioi tavoiteruokinnan (yhdistetty ruokintakäyrä)


 

 

Unimat

Edullinen ratkaisu lypsyasemalla tapahtuvaan väkirehuruokintaan. Erinomainen vaihtoehto jos tilalla on aperuokinta.

  

 

Yksilöllinen väkirehuruokinta

  • Maitomäärän mukaan
  • Lypsykauden mukaan
  • Yhdistetty

Elektronista tarkkuutta 

Hallintaohjelman ja kalibroidun rehuaseman yhdistelmä takaa tarkimman yksilöllisen ruokinnan. Jokaiselle eläimelle täsmällinen annos oikeita rehuja oikeaan aikaan. Täysin automatisoitu siksi helppo ja erittäin yksinkertainen hallita.

 

Jokaiselle eläimelle yksilöllisesti 

Koska väkirehut ja kivenäiset jaetaan jokaiselle eläimelle yksilöllisesti tehokkaimmalla tavalla, tällä on suuri merkitys tuloksiin. Kaiken kaikkiaan tiivisteet on ensisijainen seurantaväline jolla eläimen kuntoa voidaan kontrolloida ja maitotuotosta lisätä. Hallitulla ruokinnalla on Sinulle siis selvästi etua.

 

Tehokkaampi ruokinta
Lisähyöty
 

Tarkka ja ohjelmoitu väkirehun jakaminen säästää rahaa ja varmistaa suuremmat tuotot. Yksilöllinen ruokinta estää ruokinnan ja aliruokinnan. Tämä vaikuttaa suoraan maidontuotokseen, tiinehtivyyteen ja terveyteen.

 


Rehukioski 

 

 

Sulje sivuvalikko