Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Uutiset

Pellon Groupille uusi huolto- ja jälkimarkkinointipäällikkö


05.02.2021

Jukka Seppä, 51, on nimitetty Pellon Group Oy:n huolto- ja jälkimarkkinointipäälliköksi 11.1.2021 alkaen. Sepän toimenkuvaan kuuluu asennus, huolto- ja jälkimarkkinointipalvelujen johtaminen ja kehittäminen kotimaassa yhdessä Pellon-huoltotiimin ja sopimushuoltoverkoston kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu jälkimarkkinointituen johto ja kehitys viennin jälleenmyyjille. Seppä toimii Pellon-huoltotiimin esimiehenä.

Jukka Seppä tulee Pellon Groupille Monäs Feed Oy Ab:n palveluksesta, jossa hän on toiminut teknisenä päällikkönä ja tulosyksikön päällikkönä sekä E-P:n Minkinrehu Oy:ltä, jossa hän on toiminut teknisenä päällikkönä. Aiemmin hän on toiminut mm. Wärtsilä Finland Oy:ssä projektipäällikkönä ja myynnin tuen päällikkönä, joten Sepällä on vankka kansainvälinen kokemus vientiteknologian alalta. Tätä ennen Seppä on työskennellyt VEO:lla, jonka ansiosta hänellä on vahva kokemus sähköautomaatiosta.


Takaisin uutisiin

Sulje sivuvalikko