Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Uutiset

Pellon Groupille 3 palkintosijaa KoneAgrian uutuustuotekilpailussa


16.10.2019

3 Tähteä: DairyMaster MobiStar lypsyasema

Pellon Group esitteli KoneAgriassa kokonaan uuden vaihtoehdon lypsyn toteutukseen. Kyseessä on MobiStar niminen Swing-Over tyyppinen lypsyasema. Uutta ajattelua lypsyasemassa on sen asennuksen nopeus ja helppous. Lypsyasema toimitetaan valmiina kokonaisuutena lavettikyydillä, jonka jälkeen asennustyö hoituu muutamassa päivässä. Asennuskustannuksissa saadaan merkittävää säästöä. Uutta ajattelua edustaa myös aseman helppo siirrettävyys, joka tuo arvoa myös käytetylle asemalle. Tämä mahdollistaa uusia mahdollisuuksia myös lypsyaseman vuokraamiseen tai jälleen markkinointiin. Lypsyasema on saatavissa kokovaihtoehdoissa 2 x 6 – 2 x 16. MobiStarissa lypsytyön hoitaa yksi lypsäjä.
Lypsyaseman valmistaa Irlantilainen DairyMaster yhtiö, joka on valmistanut lypsylaitteita vuodesta 1968.

 

Esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=ejhx7exHvcQ

 

 

2 Tähteä: Pellon Premium nostoportti

Uusi Pellon nostoportti on erittäin järeää tekoa, joka tekee siitä luotettavan. Kaikki mekanismit on sijoitettu rakenteen sisään, joten eläimet eivät pääse niihin käsiksi. Integroidun vastapainotuksen ansiosta portti on kevyt käyttää ja käytössä erittäin hiljainen. Portin lukitusjärjestelmä on suunniteltu siten, että se voidaan sulkea nopealla liikkeellä, jolloin ylimääräisiä lehmiä ei joudu portin väärälle puolelle.

 

1 Tähti: Pellon Module HD täyttöpöytä

Tilakoon kasvaessa automaattiruokinnan täyttölaitteiden kapasiteettitarve kasvaa. Pellon vastaa tähän haasteeseen esittelemällä uuden Pellon Module HD täyttöpöytämalliston. Suurimman mallin tilavuus on 50 kuutiometriä ja siihen voidaan lastata esimerkiksi 18 pyöröpaalia ruokintaa varten.

 


Takaisin uutisiin

Sulje sivuvalikko