Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Uutiset

Pellon Groupilla monta uutuutta esillä Okrassa


01.07.2019

Tiedote 1.7.2019

Pellon Group Oy:n uutuudet Okra 2019 näyttelyssä

UUTUUS - Pellon FeedFlow jäännösvapaa liemiruokkija

Pellon Group esittelee Okra messuilla uuden FeedFlow liemiruokkijan. Ruokkija soveltuu imeville porsaille, vieroitetuille porsaille, emakoille ja lihasioille. FeedFlow liemiruokkijalla sikatilan ruokinnan optimoinnin mahdollisuudet ja tarkkuus nousevat uudelle tasolle. Jakotapa voidaan valita useista vaihtoehdoista kuten jäännösvapaa vesipuskuruokinta, perinteinen kierrättävä jako sekä edellisten yhdistelmät. Seoksen valmistus on niin ikään joustavaa, komponentit voidaan ottaa vapaavalintaisessa järjestyksessä tai useammassa erässä, seoksen valmistuksen haudutusaikoja ja sekoitusaikoja voidaan lisätä seoksen teon yhteyteen. Rehun jakamisen jälkeen linjasto voidaan myös tyhjentää ja alastuloputket huuhdella vedellä. Ruokkijalla on mahdollista tehdä liukuseoksia, eli siirtyminen yhdestä seoksesta toiseen tehdään liukuen usean päivän aikana. Näin vältetään äkillisiä ruokinnallisia muutoksia sikalassa. FeedFlow ruokkijan hallintalaite on selkeä ja helppokäyttöinen. Päivittäinen käyttö ohjainlaitteelta on käytännöllistä, siitä kiitos kehitystyössä mukana olleille suomalaisille sikayrittäjille. Pellon FeedFlow on suomalainen tuote. 

 

 

Pellon vapaaporsituskarsina

Vapaaporsitus on yhä useamman porsaantuottajan valinta eläinten hyvinvoinnin parantamiseen ja tuottavuuden kehittämiseen. Pellon vapaaporsituskarsina on tähän tarpeeseen helppokäyttöinen ratkaisu. Porsaspesästä on suljettavat käynnit sekä emakon alueelle, että käytävälle. Porsaspesän katto on avattava ja voidaan tarpeen mukaan varustaa läpinäkyväksi.  Emakolle on teleskooppinen avattava porsitushäkki. Emakon kaukalon tyhjennys onnistuu huoltotilasta käsin ilman aitojen yli kiipeilyä. Pellon vapaaporsituskarsina on sovitettavissa erilaisiin tila- ja mittavaatimuksiin. Vapaaporsituskarsina on suomalainen tuote.

 

Pellon juoma-allas pihattoon

Pellon esittelee uuden juoma-allas malliston. Juoma-altaissa on kiinnitetty huomiota nopeaan päivittäiseen puhdistettavuuteen. Allas kippaa kokonaan ympäri ja uimurin suojakotelo on irrotettavissa ilman työkaluja. Materiaali on ruostumaton teräs ja pituusvaihtoehtoja on 1,5 m ja 2,0 m. Juoma-allas on suomalainen tuote.

 

Pellon viilennyspuhallin

Pellon osastolla on esillä uusi edullinen ja siirreltävä viilennyspuhallin. Puhallin on varustettu pyörillä ja sen käyttövoima on 230 V ”valovirta”. Tämän vuoksi se on helppo ja nopea siirrellä vaihteleviin paikkoihin tarpeen mukaan. Se myös soveltuu erilaisiin tilanteisiin, koska puhaltimen pyörimisnopeus on säädettävissä potentiometrillä.

 

 

Lisätietoja:

Harri Muilu 050-3884897

Myyntijohtaja

Pellon Group Oy


Takaisin uutisiin

Sulje sivuvalikko