Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Uutiset

Pellon Group Oy ja ProAgria yhteistyöhön ruokintalaitteiden käyttöönotosta


18.06.2017

 

 

Lauantaina 17.6.2017 allekirjoitettiin Pellon Group Oy:n ja ProAgrian välillä sopimus, jossa sovitaan Pellon Group Oy:n ruokintalaitteiden hyödyntämiseen liittyvästä Feedline support -palvelusta koko maassa.

– Pellon Group tekee laitteiden toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton. ProAgrian asiantuntija opastaa ja varmistaa, että asiakas saa uusista ruokintalaitteista ja teknologiasta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Tarkoitus on sovittaa teknologian mahdollisuudet palvelemaan mahdollisimman hyvin eläimen tarpeita. Pro Agria on yhteydessä tilaan ennen ja jälkeen laitteiston toimituksen. Näin saadaan hyvin suunniteltu ruokinta käytäntöön ja tavoitteet toteutumaan, sanoo Pellon Group Oy:n myyntijohtaja Harri Muilu.

- Pellon Groupilla on nyt tarjota kaksi rinnakkaista palvelumallia Feedline laitteiston hankkivan tilan tueksi: Feedline Support ja Feedline Safe. Feedline Safe -huoltosopimus tuotiin markkinoille viime talvena. Sopimus sisältää ruokintalaitteiston määräaikaishuollot tarvikkeineen ja pidennetyn takuun kolmen vuoden ajaksi.  Pellon Group kouluttaa aluksi kaksi ProAgrian asiantuntijaa toteuttamaan palvelua ja pitää asiantuntijoiden osaamista yllä Feedline-ruokintajärjestelmästä. Palvelun asiakas voi hankkia ruokintalaitteiden oston yhteydessä Pellon Group Oy:ltä.

Nämä yhteistyökumppanuudet ovat tulevaisuutta. – Näin pystymme varmistamaan, että asiakkaiden teknologiahankinnat tuottavat hyvää tulosta ja käyttöönotto viedään onnistuneesti loppuun asti. Kaikkien tavoite on, että asiakas hyötyy ja saa investoinneistaan heti hyötyä. Samalla asiantuntijoillamme pysyy hyvä ymmärrys uusimmasta teknologiasta ja he pystyvät tukemaan asiakkaita näissä, sanoo ProAgria Etelä-Pohjanmaan toimitusjohtaja Hannu Haapala.

 

Lisätietoja

Pellon Group Oy, myyntijohtaja Harri Muilu, puhelin 050 3884 897, harri.muilu(at)pellon.fi

ProAgria Etelä-Pohjanmaa, toimitusjohtaja Hannu Haapala, puhelin 043 825 2805,hannu.haapala(at)proagria.fi

ProAgria Pohjois-Savo, toimitusjohtaja Katri Kostamo, puhelin 043 825 1218, katri.kostamo(at)proagria.fi


Takaisin uutisiin

Sulje sivuvalikko