Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Uutiset

Päivitys 29.7. Pellon Groupin toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi


30.07.2020

Pellon Groupissa jatkamme toimia, joiden tavoitteena on hidastaa koronaviruksen leviämistä ja huolehtia siitä, että asiakkaidemme palvelu sujuu hyvin myös jatkossa.

 

Myynnin suorittamat henkilökohtaiset tilakäynnit hoidetaan erityistä varovaisuutta noudattaen, asiat pyritään hoitamaan ensisijaisesti puhelimitse ja etäkokouksina.

 

Huolto toimii normaalisti, kuitenkin huollon tilakäyntien aikana pyydämme kaikkia noudattamaan erityistä huolellisuutta viruksen leviämisen estämiseksi.

 

Varaosamyynti: Vetoamme asiakkaitamme tilaamaan varaosat puhelimitse, sähköpostilla tai huoltoyrittäjiltämme. Toimitusten osalta suosimme kuriireja, postia ja huoltoyrittäjiemme suorittamia toimituksia. Pellon toimipisteelle saapuvia asiakkaita ohjeistamme varaosapisteen ovelta löytyvällä ohjeistuksella. Toivomme, että asiakkaat pyrkisivät sopimaan myös itse tekemistään noudoista etukäteen puhelimitse, jotta voimme nopeuttaa asiointia mahdollisimman paljon.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa  webshop.pellon.fi

Puhelinvaihteemme palvelee numerossa 06 4837 555.

 

Pellon Group ei toistaiseksi järjestä asiakastilaisuuksia Suomessa. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintatapoihimme.


Takaisin uutisiin

Sulje sivuvalikko