Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Uutiset

Avoin työpaikka:Huolto- ja jälkimarkkinointipäällikkö


12.11.2020

Haemme nyt organisointikykyistä

HUOLTO- JA JÄLKIMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtävänäsi vastaathuoltokonseptimme toimivuudesta, asiakastyytyväisyydestä ja jälkimarkkinoinnista sekä näiden kehittämisestä. Toimit oman huoltotiimimme esimiehenä ja teet tiivistä yhteistyötä huoltoyrittäjäverkoston kanssa. Vastaat roolissasi myös poikkeamaprosessista. Osana työtäsi koordinoit myös asennustyön ostamista yhdessä myynnin kanssa. Vientitoimintaamme liittyen toimit dealereiden tukena asennuspalvelujen, tukimateriaalien ja koulutuksen järjestämisessä.

 

Olet jämäkkä ja organisointikykyinen henkilö, joka nauttii työskentelystä monipuolisessa roolissa niin asiakkaiden, oman tiimin kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja esimieskokemusta. Kykenet toimimaan vastuullisesti ja päättäväisesti vaihtelevissa tilanteissa ja tehtävissä, myös paineen alaisena.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • teknistä perusosaamista (esim. automaatio, mekaniikka)
  • kykyä toimia nykyaikaisessa tietoteknisessä työympäristössä (ERP, toimistosovellukset ym.)
  • hyvää englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
  • maatalouden tuntemus sekä kokemus kone- ja laitehuollosta katsotaan eduksi

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän, vakaan ja hyvämaineisen yrityksen tuen, mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä sekä osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen.Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 29.11.2020.

 

HAE TEHTÄVÄÄ


Takaisin uutisiin

Sulje sivuvalikko