Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat Verkkokauppa
Pellon

Easy & Safe

Karsinoissa tapahtuvien siemennys ym. hoitotöiden helpottamiseksi, työtuloksen ja työturvallisuuden parantamiseksi karsinoiden etuaitojen / osan etuaidasta on oltava lukittavia.

Pellon lukittava etuaita on markkinoiden monipuolisin: etuaidassa on viisi erilaista toimintomahdollisuutta.

  • Lukittavat elementit ja syöntiaukot ovat portaattomasti säädettävissä eläinten määrän / koon mukaisesti.
  • Lukittava etuaita on hiljainen: lukitusputken eristeet ovat pehmeää muovia ja kumia.
  • Elementit kiinnitetään järeillä kiinnityssinkilöillä, jotka kiristetään kahdella kiinnityspultilla ja lukkomutterilla.
  • Etuaitaelementti voi sisältää lukkoelementtien lisäksi viistoputkia, jotka mahdollistavat vapaan syönnin, mutta estävät rehun vetämisen karsinan puolelle.

 
 

 

Vapaa-asento = Syöntipaikka eläinten käytössä. Laukaisuputki on vapaa asennossa. Lukitusputki liikkuu vapaasti eläimen tullessa syömään tai poistuessa syömästä.

Kun eläin /eläinryhmä halutaan lukita etuaitaan laukaisuputki käännetään lukitusasentoon – tällöin eläimen painaessa päänsä ruokintapöydälle lukitusputki kääntyy ylhäällä olevan laukaisuputken muovitopparien väliin. Eläimen pää lukittuu putkien väliin.

 

Lukittuna: Kääntyvä lukitusputki on tuettu sekä ylhäältä että alhaalta etuaidan runkoputkiin, tällöin aita kestää myös isojen eläinten tempomista. Tuenta estää samalla kaulapannan pääsyn lukitusputken taakse.

 

Puolilukitus: Lukitusputken alaosan liike rajoitetaan keskelle ruokinta-aukkoa estämään rehun vetämistä karsinaan.

 

Yksilölukitus: Voidaan sallia ryhmän muiden yksilöiden ruokailu huolimatta yksittäisen eläimen lukitsemisesta.

 

Turvatoiminto: Eläimen kaatuessa tms. lukitusputki on mahdollista avata alaosastaan yksilö- tai ryhmäkohtaisesti laukaisuputken lukituksesta.

         

 

 

 

 

 

 

Sulje sivuvalikko