Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Vinyyliset aidat

Vinyyliset laidunmaa-aidat

Kruunaa ympäristösi viihtyisyys, siisteys ja toimivuus Pellon vinyylisillä Laidunmaa-aidoilla ja -porteilla. Ne soveltuvat moniin paikkoihin ja ympäristöihin, kuten mm. hevostarhoihin, laidunmaille, raja-aidoiksi ja tilanjakajiksi. Ne ovat erinomaisen kestävyytensä ja turvallisuutensa vuoksi ihanteellisia myös raviradoille ja ratsastuskentille kuin myös pihapiiriin ja sisäänajoväylille.

 

Laidunmaa-aitoja ei tarvitse koskaan pintakäsitellä mitenkään ja ne säilyttävät värinsä ja lujuutensa vuosikymmeniä. Tarvittaessa sähköpaimenet ovat todella helppoja asentaa koska myös tolpat ovat vinyyliä.

 

Tuotteita ei tarvitse (ei saa) koskaan pintakäsitellä mitenkään. Niihin eivät vaikuta tuholaiset, kosteus, kuivuus, kylmyys tai lumi, ne eivät kolhiudu helposti, eivät ruostu, vety, limoitu tai lahoa eikä niistä lähde tikkuja. Tuotteet ovat keveitä ja ne on suunniteltu kestämään myös myrskyluokan tuulikuormat. Niissä ei käytetä mitään pintakäsittely- tai kyllästysaineita, joten tuotteet ovat hajuttomia, mauttomia ja myrkyttömiä, ja näin ollen vaarattomia ihmisille ja eläimille.

 

 Aidat ovat tilan käyntikortti

 

 

 Tolpat saatavissa erilaisilla hatuilla.

Sulje sivuvalikko