Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Pellon kotitalli

Pellon kotitallit

Erityisesti hevosharrastajien ja -ammattilaisten käyttöön suunnitellut Pellon kotitalllit ovat luonnollinen valinta, kun vaadit laatua ja erinomaisia ominaisuuksia talliltasi. Kotitallit on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön ja valittavanasi on kaksi eri runkomateriaalivaihtoehtoa:  betonielementti tai puuelementti. Mikäli et löydä sopivaa pohjaratkaisua, niin suunnittelemmme yhdessä kanssasi mieleisesi tallirakennuksen.

 

Pellon toimittaa ralennukseen runko, seinä- ja kattomateriaalit sisältäen ovet ja ikkunat sekä tarvittavat piirustukset. Saat kaikki tarvitsemasi tuotteet rakennukseesi saman katon alta.

 

Rakennukset yhdessä Pellon karsinoiden, mattojen, ruokinta- sekä ilmastointijärjestelmien kanssa mahdollistavat Pellon Groupille kyvyn toimittaa kaikenkokoisia ja automatisoituja hevostallikokonaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.

 

Elementtirakenteinen Pellon tallirakennus

Betonirakenteinen Pellon tallirakennus

Pellon Kotitallisarjasta löytyy erilaisia valmistallivaihtoehtoja

Kotitallisarjan tallit ovat 4-9 karsinan valmiita kokonaisuuksia. Pellon Group toimittaa rakennukseen runko-, seinä- ja kattomateriaalit sisältäen ovet sekä ikkunat. Paketti sisältää lisäksi piirustukset ja kokoamisohjeet.

 

Kotitalli 6
Rakennusala 186 m2
6 karsinaa

 

Kotitalli 9
Rakennusala 294 m2
9 karsinaa

 

Kotitalli 4
Rakennusala 139 m2
4 karsinaa

 

Kotitalli 8
Rakennusala 216 m2
8 karsinaa

 

 

Sulje sivuvalikko