Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

HIT-Softbed

Pehmeät makuualustat hevosille -  yksittäis- ja yhteiskarsinoihin

Hevoset makaavat turpeella tai purulla. Kuivikkeen levittämiseen ja siivoamiseen menevän työmäärän lisäksi kuivikkeen ja lannan hävittäminen on ongelmallista. Kuivikelantapatterien säilyttäminen vie paljon tilaa ja vaatii luvan viranomaisilta. Valmiiksi kompostoitumattoman kuivikelannan loppusijoitus on vaikeaa.

 

Kuivikepohja on harvinainen ja yleisesti karsinat siivotaan päivittäin.

 

Kestävä ratkaisu:

 

HIT-Softbed Standard on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi. Makuualusta on 1.80 x 2.40 mitoiltaan ja painaa 100 kiloa. HIT-Softbed Standard on ihanteellinen karsinoihin ja makuuhalleihin. Pehmeä ja joustava pinta on miellyttävä makuualusta, kuivikkeella tai ilman.

 

 

HIT-Softbed Standardin ydintä ympäröi kaksi kumikerrosta. Ytimessä on 30 mm paksuinen vaahtokerros. Reunojen vulkanointi ehkäisee kosteuden pääsemisen mattoon.

 

HIT-Softbed Standard ei liiku alustallaan. Tarvittaessa yhdistetään makuualustoja laajempien makuualueiden aikaansaamiseksi.

Sulje sivuvalikko