Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Aktiivipihatto

Perinteinen karsinatalli, jossa hevoset laitetaan päivittäin muutamaksi tunniksi tarhaan, on meille kaikille tuttu.

 

Mikäli hevoset osaisivat puhua ne kertoisivat meille, että hyvistä tarkoituksista huolimatta se ei ole läheskään tarpeeksi. Hevoset tahtovat elää lähellä muita hevosia, syödä usein pieniä määriä kerrallaan ja liikkua vapaasti.

 

Sääolosuhteet eivät niitä haittaa; ne tarvitsevat vain alueen josta saada suojaa tarvittaessa.

 

Jos hevoset voisivat päättää, ne muuttaisivat välittömästi arojen laajoille ruoholaitumille.

 

Luonnollinen hevosenpito laajoilla laitumilla ja aroilla ei ole mahdollista nykyään, joten luontoa jäljittelevä järjestelmä on erinomainen vaihtoehto.

 

Aktiivipihatto tarjoaa kaiken mitä hevonen tarvitsee: laumaelämää, yksilöllisesti suunnitellun ruokinnan ja vapauden liikkua ulkona.

 

 

 

Aktiivipihatto tutustuminen on liikuttava kokemus myös ihmisille. Perinteisissä yksittäiskarsinoissa pidetyt hevoset muuttuvat olemukseltaan paljon. Lyhyen totutteluvaiheen jälkeen hevoset ovat rennompia, rauhallisempia, paremmassa fyysisessä kunnossa ja helppoja ratsastaa pidemmänkin lepokauden jälkeen.

 

Tallityöt muuttuvat aivan oleellisesti. Työmäärä vähenee huomattavasti Aktiivipihatossa, eikä hevosen ruokinta-aikoja enää ole.

 

Yllä olevassa piirroksessa esitellään Aktiivipihaton

toimintaa. Käytännössä on lukemattomia eri vaihtoehtoja rakentaa viihtyisä ja virikkeellinen

Aktiivipihatto hevosille.

 

Henkilökohtainen neuvonta ja suunnittelu 

 

Sulje sivuvalikko