Käytämme evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kävijätilastointiin. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän. LisätietojaOK
Huolto Myynti Varaosat
Pellon

Tervetuloa Pellon Groupin verkkokauppaan!

Pellon 24/7 verkkokauppa jakautuu kuluttajakauppaan ja kotieläintilan B to B kauppaan.

Vanhan verkkokaupan tunnukset eivät toimi uudessa kaupassa, joten rekisteröidythän uudelleen. Rekisteröinti tapahtuu maksutapahtuman yhteydessä.

 

Kuluttajakaupassa esillä ovat aluksi hevostarvikkeet sekä myöhemmin myös karsina- ja aitaratkaisuja. Uutuutena Suomessa nyt esteratsastukseen upeat englantilaiset harjoitus- ja kilpailuesteet.

Tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvolisäveron. Maksuvälineinä käytössä Paytrail järjestelmässä hyväksytyt pankki- ja luottokortit. Toimitusajat 7-28 päivää tuotteista riippuen. Toimitusten rahdit hoitaa Posti.

 

Nauta- ja sikatilojen B to B tarvikekaupassa esillä alussa pääosin lypsytarvikkeita ja juomalaitteita.  Tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvolisäveron. Maksuvälineinä käytössä Paytrail järjestelmässä hyväksytyt pankki- ja luottokortit.

Toimitusajat 7-28 päivää tuotteista riippuen. Toimitusten rahdit hoitaa Posti. B to B valittavissa myös nouto Ylihärmän tehdaslähettämöstä. Tällöin noutoaika arkipäivisin klo 7.30-15.30 osoitteessa Yrittäjäntie 10 Ylihärmä.

 

Verkkokaupan valikoimat kasvavat ja kehittyvät palautteen pohjalta, joten annathan palautetta sivun oikeassa alakulmassa olevan Kysy lisää-toiminnon kautta.

Jos verkkokaupassamme ei nyt ole tarvitsemaanne tuotetta, niin voitte antaa tilauksen myös puhelimitse:

Pellon Group Oy, keskus 06 4837 555.

 

Onnistuneita valintoja ja joustavia ostoksia toivottaen,

 

Pellon Group verkkokauppa

 

 
 
Paytrail
Sulje sivuvalikko